Städföretag Åkersberga

Nu har du kommit till ett bra städföretag Åkersberga. Vi är ett förstklassigt serviceföretag med fokus riktat på städbranschen. Margaritas Extra Städ är ett etablerat städföretag i Åkersberga med kvalitet och engagemang uppskattat av såväl privatpersoner som företag i Norrort – och Stockholms län. För oss spelar det ingen roll om du behöver hjälp vid enstaka tillfällen eller kontinuerligt. Vi värdesätter flexibilitet och lägger fokusen på kvalitet i jobbet. Därför ser vi, tillsammans med många utav våra kunder, oss på Margaritas Extra Städ som det självklara valet av städföretag i Norrort. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för offertförfrågan och kostnadsfritt kundbesök.

Städföretag Åkersberga

Därför är vårt städföretag Åkersberga ditt nästa val

På vårt städföretag ägnar vi oss åt alla former utav städning. Vi ser till att hålla alltifrån byggarbetsplatser, kontor, butiker och vanliga svenska hem i fint, rent och snyggt skick. Ni får tid över att tänka på annat medan ert arbete och er vardag blir lite enklare.

Som ett bra städföretag tillhandahåller vi alltid den utrustning som krävs för städningen. Vi ser också till att stå för allt material såsom rengöringsmedel och andra förbrukningsvaror som kan tänkas behövas vid städning eller fönsterputs. På så sätt behöver du inte tänka på något annat än att ta kontakt med oss!

Vi på Margaritas Extra Städ är erfarna och flexibla i vårt arbete. Vårt uppdrag är att helt och hållet möta dina behov och anpassa vårt arbete därefter. Som mål har vi att i all möjlig mån överträffa dina förväntningar för att på så sätt utveckla ett ömsesidigt förtroende. Många av våra kunder ser på så sätt oss som det naturliga och kloka valet av städföretag.

Vilka vänder sig till oss som städföretag?

Vi vet att du som privatperson efter en lång arbetsdag inte helst ägnar kvällen åt att städa. Vi vet också att du trivs bäst i ett rent, fräscht och väldoftande hem. Därför erbjuder vi som städföretag i Åkersberga en trygg och kvalitativ lösning som lever upp till dina behov och förväntningar. Till din fördel betalar du endast halva arbetskostnaden med hjälp av rutavdraget. Hur ofta du vill ha vår hjälp bestämmer du helt själv. Vi har kunder som använder sig av våra tjänster vid alltifrån ett tillfälle i månaden, till en eller flera gånger i veckan.

Vi vet också att rena butikslokaler eller kontor sätter standarden för en god arbetsmiljö.

När du beställer hemstädning av Margaritas Extra Städ så får du mer tid över till annat. Dessutom kan du komma hem till ett rent hem. För av oss får du ett professionellt, flexibelt och lyhört utfört arbete. Därtill kostar, i och med RUT-avdraget, städtjänster halva priset numera. I själva verket kan du utnyttja frånräkningen för alla betalningar upp till 50 000 kronor om året. Alltså, för dig innebär det en utgift på upp till 25 000 kronor.

Läs mer om vad Skatteverket skriver om RUT-avdraget här.

Om du ska flytta så hjälper vi gärna er med flyttstädningen. Nämligen har du nästan alltid ett krav på dig att genomföra en väldigt grundlig städning när du lämnar din bostad. Dessutom kan du få åka tillbaka till din före detta bostad för att förbättra städningen om den inte har gjorts korrekt. Därför är det smartast att anlita oss. På så sätt vet du att det går rätt till. Ty flyttstädning innebär att bostadens skick ska återställas. Detta innebär att en mer noggrann städning än du gör till vardags.

Läs om vad Mäklarförbundet skriver om flyttstädning här.

Margaritas Extra Städ kan du också anlita för fönsterputsning. Faktum är att rena fönster bidrar mycket till känslan av att hemmet är rent och fräscht. För att slippa betrakta världen genom smuts skänker ett välbefinnande. Såvida du anlitar oss slipper du ett mödosamt arbete. I synnerhet om du har många fönster är det en tidskrävande uppgift, att putsa fönster. Ifall du dessutom har höga fönster slipper du klättra.

Tveka inte att kontakta oss, oavsett vilken typ av städningstjänst du är intresserad av.

Kontaktsidan.

Ring oss: 08 – 768 25 36

Kontakta oss

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Boka din städning redan idag!