Städfirma Åkersberga

Margaritas Extra Städ är en städfirma Åkersberga som arbetar personligt och engagerat och värdesätter dig som kund högt och varmt. Vi är ett familjeföretag som funnits nu i 10 år. Det har get oss en gedigen erfarenhet och god vana att möte olika människor och olika typer av uppdrag, stora som små. Att välja städfirma Åkersberga är inte så lätt men slå oss gärna en signal, du kommer känna dig trygg och nöjd med oss. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för offertförfrågan och kostnadsfritt kundbesök.

Städfirma Åkersberga

Därför är vår städfirma Åkersberga ditt nästa val

Margaritas Extra Städ utför alla typer av städjobb, både företag och privatpersoner. Som städfirma i Åkersberga vet vi att du som privatperson efter en lång arbetsdag inte helst ägnar kvällen åt att städa. Vi vet också att du trivs bäst i ett rent, fräscht och väldoftande hem. Därför erbjuder vi som städfirma i Åkersberga en trygg och kvalitativ lösning som lever upp till dina behov och förväntningar.
Vi vet också att rena butikslokaler eller kontor sätter standarden för en god arbetsmiljö. Vilken i sin tur för med sig positiva efterspel på medarbetarna. Glad personal innebär ett bättre resultat för ert företag.

Det ska vara enkelt och smidigt för dig!

Går du och funderar på att anlita oss som städfirma i Åkersberga eller kanske redan bestämt dig så kontakta oss gärna via mail men vi föredrar att du slår oss en signal så vi kan ge dig ett personligt bemötande och du kan berätta vad som är viktigt för just dig!
Margaritas Extra Städ – En Städfirma du kan lita på. Välkommen!

När du beställer hemstädning av Margaritas Extra Städ så får du mer tid över till annat. Dessutom kan du komma hem till ett rent hem. För av oss får du ett professionellt, flexibelt och lyhört utfört arbete. Därtill kostar, i och med RUT-avdraget, städtjänster halva priset numera. I själva verket kan du utnyttja frånräkningen för alla betalningar upp till 50 000 kronor om året. Alltså, för dig innebär det en utgift på upp till 25 000 kronor.

Läs mer om vad Skatteverket skriver om RUT-avdraget här.

Om du ska flytta så hjälper vi gärna er med flyttstädningen. Nämligen har du nästan alltid ett krav på dig att genomföra en väldigt grundlig städning när du lämnar din bostad. Dessutom kan du få åka tillbaka till din före detta bostad för att förbättra städningen om den inte har gjorts korrekt. Därför är det smartast att anlita oss. På så sätt vet du att det går rätt till. Ty flyttstädning innebär att bostadens skick ska återställas. Detta innebär att en mer noggrann städning än du gör till vardags.

Läs om vad Mäklarförbundet skriver om flyttstädning här.

Margaritas Extra Städ kan du också anlita för fönsterputsning. Faktum är att rena fönster bidrar mycket till känslan av att hemmet är rent och fräscht. För att slippa betrakta världen genom smuts skänker ett välbefinnande. Såvida du anlitar oss slipper du ett mödosamt arbete. I synnerhet om du har många fönster är det en tidskrävande uppgift, att putsa fönster. Ifall du dessutom har höga fönster slipper du klättra.

Tveka inte att kontakta oss, oavsett vilken typ av städningstjänst du är intresserad av.

Kontaktsidan.

Ring oss: 08 – 768 25 36

Kontakta oss

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Boka din städning redan idag!