Kontorsstädning Täby

Vill du boka kontorsstädning Täby så är du välkommen till Margaritas Extra Städ. Vi är ett etablerat och kvalitativt serviceföretag som utför städning hos privatpersoner och företag i Täby, och hela Stockholms län. Vi hjälper dig som förstått att kontorsstädning Täby lägger grunden till en god arbetsmiljö, och att den i sin tur kan vara avgörande för era resultat. Ni som vet att färre sjukdagar och glada medarbetare innebär högre produktivitet och bättre jobb.
Kontorsstädning Täby

Rent, städat och fräscht med kontorsstädning Täby!

Med vår kontorsstädning i Täby väljer ni själva hur ofta, och vad ni vill ha städat. Vi ser helt enkelt till att utföra kontorsstädning i Täby efter era behov och önskemål – vår uppgift är att överträffa era förväntningar! Dessutom står vi alltid för utrustning, och allt förbrukningsmaterial som krävs för ett lyckat resultat. Kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök och offertförfrågan.

Vi gör jobbet – och ni får mer tid att lägga på ert arbete

Vi lämnar alltid er arbetsplats med ett lyckat resultat. Vid kontorsstädning ser vi till att ytorna rengörs grundligt och ordentlig. Vi ser exempelvis till att entréer, kontorsrum, konferensrum och lunchrum dammsugs, moppas samt våttorkas. Vi rengör alla fria ytor, ställer i ordning och torkar möbler och diskbänkar. På toaletterna ser vi till att fylla på toalettpapper, pappershanddukar och tvål. Givetvis moppar och våttorkar vi även golvet, tömmer papperskorgar och rengör all sanitär inredning. Det ni behöver göra är att inleda en kontakt med oss, och förklara hur ni vill ha er kontorsstädning i Täby!

Höga krav och mål för vår kontorsstädning Täby

Det krävs engagerade och motiverade medarbetare för att uppnå ett lyckat resultat, oavsett yrkesgrupp eller arbete. Vi är stolta och specialiserade på städning i allmänhet och service i synnerhet. För att leva upp till våra krav och mål har vi tagit fram en miljöpolicy och en kvalitetspolicy som säkerställer att vi gör vår kontorsstädning i Täby till den bästa.

När du beställer hemstädning av Margaritas Extra Städ så får du mer tid över till annat. Dessutom kan du komma hem till ett rent hem. För av oss får du ett professionellt, flexibelt och lyhört utfört arbete. Därtill kostar, i och med RUT-avdraget, städtjänster halva priset numera. I själva verket kan du utnyttja frånräkningen för alla betalningar upp till 50 000 kronor om året. Alltså, för dig innebär det en utgift på upp till 25 000 kronor.

Läs mer om vad Skatteverket skriver om RUT-avdraget här.

Om du ska flytta så hjälper vi gärna er med flyttstädningen. Nämligen har du nästan alltid ett krav på dig att genomföra en väldigt grundlig städning när du lämnar din bostad. Dessutom kan du få åka tillbaka till din före detta bostad för att förbättra städningen om den inte har gjorts korrekt. Därför är det smartast att anlita oss. På så sätt vet du att det går rätt till. Ty flyttstädning innebär att bostadens skick ska återställas. Detta innebär att en mer noggrann städning än du gör till vardags.

Läs om vad Mäklarförbundet skriver om flyttstädning här.

Margaritas Extra Städ kan du också anlita för fönsterputsning. Faktum är att rena fönster bidrar mycket till känslan av att hemmet är rent och fräscht. För att slippa betrakta världen genom smuts skänker ett välbefinnande. Såvida du anlitar oss slipper du ett mödosamt arbete. I synnerhet om du har många fönster är det en tidskrävande uppgift, att putsa fönster. Ifall du dessutom har höga fönster slipper du klättra.

Tveka inte att kontakta oss, oavsett vilken typ av städningstjänst du är intresserad av.

Kontaktsidan.

Ring oss: 08 – 768 25 36

Kontakta oss

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Boka din städning redan idag!