Kontorsstädning Sollentuna

Kontorsstädning Sollentuna

När du beställer kontorsstädning Sollentuna av Margaritas Extra Städ så får du mer tid över till annat. Dessutom kan du komma hem till ett rent hem. För av oss får du ett professionellt, flexibelt och lyhört utfört arbete. Därtill kostar, i och med RUT-avdraget, städtjänster halva priset numera. I själva verket kan du utnyttja frånräkningen för alla betalningar upp till 50 000 kronor om året. Alltså, för dig innebär det en utgift på upp till 25 000 kronor.

Läs mer om vad Skatteverket skriver om RUT-avdraget här.

Kontorsstädning Sollentuna med Margaritas Extra städ

Margaritas Extra Städ anlitar du också för en högkvalitativ fönsterputsning. Faktum är att rena fönster bidrar mycket till känslan av att hemmet är rent och fräscht. För att slippa betrakta världen genom smuts skänker ett välbefinnande. Såvida du anlitar oss slipper du ett mödosamt arbete. I synnerhet om du har många fönster är det en tidskrävande uppgift, att putsa fönster. Ifall du dessutom har höga fönster slipper du klättra.
Kontakta oss gärna så bokar vi in ett gratis hembesök och ser över en eventuell prisoffert för dig utifrån hur dina fönster ser ut.

Om du ska flytta så hjälper vi gärna er med flyttstädningen. Nämligen har du nästan alltid ett krav på dig att genomföra en väldigt grundlig städning när du lämnar din bostad. Dessutom kan du få åka tillbaka till din före detta bostad för att förbättra städningen om den inte har gjorts korrekt. Därför är det smartast att anlita oss. På så sätt vet du att det går rätt till. Ty flyttstädning innebär att bostadens skick ska återställas. Detta innebär att en mer noggrann städning än du gör till vardags.

Läs om vad Mäklarförbundet skriver om flyttstädning här.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Jägerholm Margaritas Extra Städ AB
  Ellagårdsvägen 31
  187 45 Täby
  Org: 556957-3719
  Telefon: 08 – 768 25 36

  Mobil: 0708 -19 43 62
  Om du vill SMS:a , använd då mobil numret
  Mail: info@xtrastad.se