Hemstädning Vallentuna

Vill du boka hemstädning Vallentuna? De flesta slipper helst att behöva ägna sig åt städning när man kommer hem efter en lång arbetsdag. Med hemstädning i Vallentuna från oss på Margaritas Extra Städ får du möjligheten att göra andra saker. Låt oss sköta hemstädning i Vallentuna så att du kan lägga din tid på viktigare saker. Oberoende av vilken typ av städning du vill ha hjälp med så kan vi hjälpa dig. Inget jobb i ditt hem är för litet eller för stort.

Hemstädning Vallentuna
Utefter vilket skick ditt hem är i, gör vi en bedömning av vad som behöver göras. I vår hemstädning i Vallentuna utför vi i regel åtgärder som:

 • Dammtorkning (samt tv, dvd, stereo och tavlor)
 • Dammtorkning av socklar och lister
 • Dammtorkning av vägguttag och strömbrytare
 • Dammsugning eller dammtorkning av möbler
 • Putsning av speglar
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Våttorkning av golv
 • Rengöring av dörrar och dörrkarmar
 • Damning av väggar och tak
 • Tömning av papperskorgar

För kök, badrum och toaletter utförs också mer specifika göromål för mer krävande föremål ur hygienisk synpunkt.

Margaritas Extra Städ - Hemstädning Vallentuna för en lyxigare vardag

Vi har öga för detaljer och utför kompletta hemstädningar av bostäder. Vid intresse av vår hemstädning, kontakta oss så kan vi boka in ett hembesök som är helt kostnadsfritt samt lägga fram ett förslag som passar dig. Varmt välkommen!

När du beställer hemstädning av Margaritas Extra Städ så får du mer tid över till annat. Dessutom kan du komma hem till ett rent hem. För av oss får du ett professionellt, flexibelt och lyhört utfört arbete. Därtill kostar, i och med RUT-avdraget, städtjänster halva priset numera. I själva verket kan du utnyttja frånräkningen för alla betalningar upp till 50 000 kronor om året. Alltså, för dig innebär det en utgift på upp till 25 000 kronor.

Läs mer om vad Skatteverket skriver om RUT-avdraget här.

Om du ska flytta så hjälper vi gärna er med flyttstädningen. Nämligen har du nästan alltid ett krav på dig att genomföra en väldigt grundlig städning när du lämnar din bostad. Dessutom kan du få åka tillbaka till din före detta bostad för att förbättra städningen om den inte har gjorts korrekt. Därför är det smartast att anlita oss. På så sätt vet du att det går rätt till. Ty flyttstädning innebär att bostadens skick ska återställas. Detta innebär att en mer noggrann städning än du gör till vardags.

Läs om vad Mäklarförbundet skriver om flyttstädning här.

Margaritas Extra Städ kan du också anlita för fönsterputsning. Faktum är att rena fönster bidrar mycket till känslan av att hemmet är rent och fräscht. För att slippa betrakta världen genom smuts skänker ett välbefinnande. Såvida du anlitar oss slipper du ett mödosamt arbete. I synnerhet om du har många fönster är det en tidskrävande uppgift, att putsa fönster. Ifall du dessutom har höga fönster slipper du klättra.

Tveka inte att kontakta oss, oavsett vilken typ av städningstjänst du är intresserad av.

Kontaktsidan.

Ring oss: 08 – 768 25 36

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Boka din städning redan idag!