Fönsterputs Vallentuna

Fönsterputs Vallentuna är enkelt och smidigt om du ringer oss. Med rena fönster blir ditt hem ljusare och trevligare. Hos oss på Margaritas Extra Städ är kvalité högprioriterat och vi utför komplett fönsterputs i Vallentuna. För oss är det viktigt att du som kund får vad du betalar för, därför arbetar vi med en ständig strävan efter perfekta resultat av felfrihet. Klinisk renhet är inget som går att fuska sig till, så låt oss hjälpa dig nästa gång dina fönster ska putsas.

Fönsterputs Vallentuna

Nya fönster går oftast inte att öppna emellan glasen. Istället putsas insidan och utsidan, vilket vi kallar för 2-sidors fönsterputs. Om man kan öppna upp emellan glasen blir det en 4-sidors fönsterputs. Somliga fönster har upp till tre glas som går att putsa på båda sidorna och då talar man om 6-sidors fönsterputs.

Fönsterputs Vallentuna för privatpersoner och företag

Vi på Margaritas Extra Städ erbjuder professionellt utförda fönsterputs i Vallentuna. Hos oss får du alltid ett fast pris, oavsett om det gäller fönstren hemma eller på företaget. Kontakta oss gärna så bokar vi in ett gratis hembesök och ser över en eventuell prisoffert för dig utifrån hur dina fönster ser ut.

Är du intresserad av fönsterputs i Vallentuna så är du varmt välkommen till oss på Margaritas Extra Städ!

När du beställer hemstädning av Margaritas Extra Städ så får du mer tid över till annat. Dessutom kan du komma hem till ett rent hem. För av oss får du ett professionellt, flexibelt och lyhört utfört arbete. Därtill kostar, i och med RUT-avdraget, städtjänster halva priset numera. I själva verket kan du utnyttja frånräkningen för alla betalningar upp till 50 000 kronor om året. Alltså, för dig innebär det en utgift på upp till 25 000 kronor.

Läs mer om vad Skatteverket skriver om RUT-avdraget här.

Om du ska flytta så hjälper vi gärna er med flyttstädningen. Nämligen har du nästan alltid ett krav på dig att genomföra en väldigt grundlig städning när du lämnar din bostad. Dessutom kan du få åka tillbaka till din före detta bostad för att förbättra städningen om den inte har gjorts korrekt. Därför är det smartast att anlita oss. På så sätt vet du att det går rätt till. Ty flyttstädning innebär att bostadens skick ska återställas. Detta innebär att en mer noggrann städning än du gör till vardags.

Läs om vad Mäklarförbundet skriver om flyttstädning här.

Margaritas Extra Städ kan du också anlita för fönsterputsning. Faktum är att rena fönster bidrar mycket till känslan av att hemmet är rent och fräscht. För att slippa betrakta världen genom smuts skänker ett välbefinnande. Såvida du anlitar oss slipper du ett mödosamt arbete. I synnerhet om du har många fönster är det en tidskrävande uppgift, att putsa fönster. Ifall du dessutom har höga fönster slipper du klättra.

Tveka inte att kontakta oss, oavsett vilken typ av städningstjänst du är intresserad av.

Kontaktsidan.

Ring oss: 08 – 768 25 36

Kontakta oss

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Boka din städning redan idag!