Margaritas Extra Städ

När du som privatperson köper våra tjänster kan du utnyttja det så kallade RUT-skatteavdraget. Då betalar du endast halva priset.
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdraget för hushållsnära tjänster, vilket alltså innebär att du bara betalar 50 % av arbetskostnaden vid köptillfället. Vi hanterar din skattereduktion direkt med Skatteverket. Du behöver alltså inte göra någonting. Smidigt och enkelt för dig som kund.

Avdraget är en skattesubvention för hushållsnära tjänster, som innebär att du kan få avdrag på maximalt 50 000 kronor per person och år. Om du har betalt skatt i Sverige. Avdraget gäller dock inte för dödsbon.

 

Vill du veta mer om RUT och ROT och vad som gäller för just dig? 

Klicka här!

Ring oss: 08 – 768 25 36

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Eva i Enskede

Vi har anlitat Margaritas gäng i flera år. Det har alltid varit trevlig och pålitlig personal som vi kommit att tycka mycket om. Och riktigt fint blir det varje gång! Det är en sådan känsla i huset när man kommer hem efter jobbet och allt är så rent och fint.

Pirkko Martin på T2 Data AB, Kista

Vi har anlitat Margaritas Extrastäd i 17 år och det säger en hel del om Margarita och hennes trevliga, lojala och noggranna personal, som alltid ställer upp med det lilla extra när det behövs. Jag kan varmt rekommendera Margarita och hennes tjänster.

K-G Nord

Har anlitat Margarita i många år, alltid med toppen resultat.