Flexibelt och lyhört för våra kunders önskemål.Vi är ett mindre städföretag under utveckling. Vi har verkat i hela Stockholmsområdet i 17 år och vill nu utveckla företaget vidare. Kunder betjänar vi runt hela Storstockholm från Huddinge till Vallentuna och från Vällingby till Lidingö, samt även i innerstan.
Många av våra avtalskunder är företag åt vilka vi utför dags- och veckostädning.
Vi har också många privatkunder som nyttjar oss för återkommande städuppdrag då det sk. (RUT) avdraget tillämpas, vilket enkelt uttryckt betyder att kunden betalar hälften av överkommet pris, därefter får företaget till skatteverket ansöka om utbetalning av den andra hälften.
Byggstädning, Flyttstädning, Fönsterputs, Golvvård av plast- linolium och trägolv mm. Inget uppdrag är oss främmande!

Ring oss: 08 – 768 25 36

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Eva i Enskede

Vi har anlitat Margaritas gäng i flera år. Det har alltid varit trevlig och pålitlig personal som vi kommit att tycka mycket om. Och riktigt fint blir det varje gång! Det är en sådan känsla i huset när man kommer hem efter jobbet och allt är så rent och fint.

Pirkko Martin på T2 Data AB, Kista

Vi har anlitat Margaritas Extrastäd i 17 år och det säger en hel del om Margarita och hennes trevliga, lojala och noggranna personal, som alltid ställer upp med det lilla extra när det behövs. Jag kan varmt rekommendera Margarita och hennes tjänster.

K-G Nord

Har anlitat Margarita i många år, alltid med toppen resultat.